keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

INSPIRAATIOTTOMAT 2VIIKKOA

Insipiraatiottomilla viikoilla tarkoitan sitä, etten ole keksinyt yhtäkään hyvää uutta printtiä (tuoteideoita kyllä löytyy). Meillä oli tehtävänä tuottaa huomiseksi kymmenen printtiä uudesta aiheesta, joiden piti kuulemma olla todella hienoja. Mulla ei vaan nyt oikein napannut, vaikka olin aluksi innoissani uudesta aiheestani, eli hedelmistä päätin heittää niille hyvästit tänään ja piirrellä ihan vaan jotakin printtejä.
Voin myöntää, että nämä 2viikkoa ovat olleet oikeita epäonnistumisen viikkoja printtien suunnittelun suhteen (lisäksi olen ollut sairaana), mut hei eihän aina voi onnistua. Tästä on suunta vaan ylöspäin! :D

Tässä niitä epäonnistuneita tylsääkin tylsempiä printtejä tulisi... (En tosiaan ole tehnyt näille mitään muuta kuin kuvannut paperilta, koska nämä ei ole pääseet edes fotariin tai illuun asti, sen verran kamalia ovat ja ihan hävettää laittaa niitä tänne.)


4 kommenttia:

 1. Osaat piirtää tosi hyvin, ideoita on paljon ja värien käyttö onnistunutta. Kiva kun oli töitä videolla! Kehitettävää olisi esittelyssä, ettet vähättelisi omia töitä -vaikka kaikki ei aina onnistuisikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä palautteesta :) Ja joo yritetään :D

   Poista
 2. Pidän tavasta jolla piirrät! Ideasi ovat monipuolisia ja värikkäitä. Kiva kun käytät erilaisia kyniä/liituja. Hedelmät ja linnut olivat lemppareitani. Esittelyssä ehkä paranneltavaa, kuten Kaisakin mainitsi -älä moiti itteäs liikaa!:)

  VastaaPoista